30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

MESKİ standına büyük ilgi

MESKİ STANDINA BÜYÜK İLGİ

Kabotaj bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Denizcilik ve Su Sporları Festivali'ne, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü de stant açarak katıldı.

Atatürk Parkı içindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı önünde gerçekleşen festivalde, MESKİ tarafından açılan stant ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretçilerin ilgi odağı olan stantta, suyun önemi ve tasarruflu kullanılması konusunda çeşitli hediyeler içeren ve özel olarak hazırlanan tanıtım çantası dağıtıldı.

MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, bu tür organizasyonlarda görselliğin ön planda olduğu bilinciyle hareket ederek stant çalışmasında önemli bir başarı sağladıklarını söyledi. Ülgen, “Standımızın gördüğü büyük ilgi doğru yolda olduğumuzun göstergesi olmuştur” dedi. Suyun önemi ve tasarruflu kullanılması konusunda tüm kent sakinlerinin dikkatini çekmeye çalıştıklarını belirten Ülgen, “Suyumuzun ne kadar değerli olduğunu anlatabilmek için hazırladığımız değişik hediyelerle her eve ulaşabilmeyi amaçladık. Suyun önemi ve tasarruflu kullanılması için elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

MESKİ STANDINA BÜYÜK İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2011 Pazartesi 13:37:03
Güncelleme :4 Temmuz 2011 Pazartesi 13:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?