4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

MESKİ'de yeni atamalar yapıldı

MESKİ'DE YENİ ATAMALAR YAPILDI

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu'nda emekli olan isimlerin yerine yeni atamalar yapıldı. Buna göre Sibel Yalçın, Selçuk Salcan ve Halis Aklar, yönetime dahil edilen isimler oldu. Yalçın'ın, MESKİ'nin kuruluşundan bu yana görev yapan ilk kadın yönetici olduğunun da altı çizildi.

MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, yaptığı açıklamada, Gani Altınok, Caner Ural ve Necdet Özçağ'ın emekli olmasıyla boşalan yönetim kurulu üyelikleriyle ilgili olarak, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nün bakanlık onayıyla yönetimde 3 yıl boyunca görev yapacak isimlerin belirlendiğini açıkladı. Ülgen, MESKİ Halka İlişkiler Müdürü Sibel Yalçın'ın yanı sıra inşaat mühendisi Selçuk Salcan ile yine inşaat mühendisi olan Halis Aklar'ın yönetime giren isimler olduğunu dile getirdi.

Ülgen, “MESKİ, 21. yüzyıl teknoloji standartlarını dünyayla birlikte yakından takip ederken, yönetimde de kendi alanında deneyimli, genel müdürlüğümüzü yakından tanıyan isimlerle çalışmayı ilke edindi. MESKİ Genel Müdürlüğü'ne atanan Sibel Yalçın ve Halis Aklar, MESKİ'de görev yapan ve kurumumuzu tanıyan arkadaşlarımız. Bugüne kadar da gerek Yalçın, gerekse de Aklar kurum bünyesinde önemli görevlerde bulundu. Bunun yanında yine kurumumuzda çalışmış olan Selçuk Salcan'ın da atamalarını yaparak görev değişimini gerçekleştirmiş olduk” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 16:15:05
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 16:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?