2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

MESKİSpor'da yeni dönem

Mersin'de bu sezon Süper Amatör Ligi A Grubu'nda mücadele edecek olan MESKİSpor'da yeni bir dönem başladı.

Kulüp Başkanı ve aynı zamanda da MESKİ Genel Müdürü olan Ömer Gülay'ın, yoğun iş temposunu gerekçe göstererek görevinden ayrılmasıyla birlikte boşalan başkanlık koltuğuna, MESKİ Su ve Kanal İşletmesi Daire Başkanı Ali Yanık'ın getirildiği bildirildi.

Zor bir görev üstlendiklerinin bilincinde olduklarını kaydeden Yanık, zorun üstesinden gelebilecek bir ekip oluşturduklarını ve amaçlarının da; MESKİSpor'u zirveye taşımak olduğunu kaydetti. Ali Yanık, "İyi bir yönetim oluşturduğumuza inanıyoruz. Meski'de çalışan biz yöneticiler ve Meski'deki tüm sporseverler bu takıma sahip çıkarak, önemli başarıların altına imza atacağız. Bunun için de birbirimize kenetlenmeliyiz" dedi.

Ligdeki pozisyona göre ara transfer döneminde ihtiyaç duyulan bölgelere takviyelerde bulunacaklarını da kaydeden Yanık, altyapıdaki tesis çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Ali Yanık, "Altyapıdaki çalışmalarla birlikte zengin bir futbolcu kaynağına sahip olacağız. Bunun için özellikle D1 su depomuzun arkasındaki altyapı tesislerin tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Ali Yanık'ın başkanlığında oluşturulan yeni yönetim de ilk toplantısını yaparak kendi içinde görev dağılımı yaptı. Buna göre başkan yardımcılığı görevine Ayhan Akdağ, mali ve sosyal işler sorumluluğunun yanında futbol şube sorumluluğuna da İlyas Güneş getirilirken, Turgay Şentürk genel kaptanlığa, Zeki Gümüş de basın sorumluluğu görevine getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 15:21:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?