5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Meslek liselerine kayıtlar başladı

Mersin'de 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı ile birlikte kapılarını ilk defa açacak olan meslek liselerine öğrenci alımlarının başladığı bildirildi.

Bu kapsamda merkez ilçe Toroslar'da yer alan MTSO Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde oluşturulan 'Gıda Teknolojisi Bölümü' ile birlikte Mersin Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi çatısı altında oluşturulan; 'Bilişim Teknolojileri Bölümü'ne bu yıl ilk defa öğrenci alınacağı açıklandı.

Her iki bölüm için de 30 kişilik kontenjan açıldığı belirtilirken, söz konusu kontenjanlara öğrenci kayıtlarının yapılabilmesi için de Mersin Valiliği'nden gerekli izinlerin alındığı vurgulandı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Erol Özdemir, 17 Eylül 2009 tarihi itibariyle açıklanan boş kontenjanlarla ilgili olarak ön kayıt işlemlerinin 23-24 Eylül 2009 tarihleri arasında gerçekleştirileceği, asil listede yer alan öğrencilerin kesin kayıtlarının da 28-29 Eylül 2009 tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

Erol Özdemir, bunun yanında belirtilen tarihler içinde gerçekleştirilecek kayıtların ardından boş kontenjan kalması halinde de 30 Eylül Çarşamba günü yedek listede yer alan öğrencilere kayıt hakkı doğacağını vurguladı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 15:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?