5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

MEÜ öğretim üyelerinden sergi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) öğretim üyeleri, düzenledikleri karma sergiyle hayatın izlerini fotoğraf karelerine yansıttı. 12 öğretim üyesinin fotoğraf çalışmalarıyla katıldığı sergide, Türkiye'nin farklı bölgelerinden çekilen kareler yer aldı.

Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında MEÜ Çiftlikköy Merkez kampusü Tıp Fakültesi Dekanlık binasında karma fotoğraf sergisi açıldı. Gelenekselleştirilmesi planlanan ve bu yıl konusu serbest olan sergide, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden insan ve doğa manzaralarının yanı sıra kentleri, bitki ve hayvan figürlerini siyah-beyaz ya da renkli formlarda yansıtan fotoğraflar yer aldı.

Toplam 40 adet fotoğraftan oluşan ve 20 Mart Cuma gününe kadar ziyarete açık kalacak olan sergide Prof. Dr. Gürol Emekdaş, Prof. Dr. Murat Ünal, Prof. Dr. Hakan Öztürk, Doç. Dr. Bahar Ulubaş, Doç. Dr. Ayşın Köktürk, Doç. Dr. Dilek Çiçek Yılmaz, Doç. Dr. Feza Otağ, Doç. Dr. Çetin Okuyaz, Doç. Dr. Erim Erdem, Doç. Dr. Tamer Akça, Yrd. Doç. Dr. Yavuz Başterzi ve Yrd. Doç. Dr. Ömer Barlas'ın eserleri yer alıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 19:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?