2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

MEÜ öğretim üyesine ödül

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tolgay Ergenoğlu, temel ve klinik nörobilimlerde çalışanların oluşturduğu bilimsel amaçlı bir dernek olarak öne çıkan Beyin Araştırmaları Derneği tarafından organize edilen "2008 Yayın Teşviki Programı" kapsamında birincilik ödülüne layık görüldü.

MEÜ Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tolgay Ergenoğlu, "DRD4 and DAT1 polymorphisms modulate human gamma band responses (Cerebral Cortex, 17:1007-1019,2007)" başlıklı çalışmasıyla birincilik kazandı.

Yrd. Doç. Dr. Tolgay Ergenoğlu ödülünü, 1-5 Eylül 2008 tarihleri arasında Bodrum'da gerçekleştirilen "10. International Conference on Cognitive Neuroscience (ICON) Toplantısı" kapsamında düzenlenen törende aldı. Ergenoğlu'na ödülünü de Beyin Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Filiz Onat takdim etti.

Aynı çalışmada Ergenoğlu ile birlikte MEÜ Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Beydağı ve Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Erdal'ın da yer aldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 14:59:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?