4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

MEÜ'de 'Ezginin Günlüğü' rüzgarı

MEÜ'DE 'EZGİNİN GÜNLÜĞÜ' RÜZGARI ESTİ

Mersin Üniversitesi (MEÜ) tarafından bu yıl 16.'sı gerçekleştirilen; 'Kültür ve Spor Şenliği'nin açılışında 'Ezginin Günlüğü' adlı müzik topluluğu sahne aldı. Topluluk, sevilen parçalarını bu kez MEÜ öğrencileri için seslendirdi.

Çiftlikköy Merkez Kampusu Amfi Tiyatro'da düzenlenen konsere yoğun ilgi gösterildi. Türkiye'de özgün müziğin en önemli temsilcileri arasında gösterilen ve 20 yıldan bu yana da sahnede olan topluluk, söz konusu etkinlikte eski ve yeni albümünden seçkiler sundu. MEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Emekdaş ile Prof. Berika İpekbayrak'ın yanı sıra MEÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Yüksel Özdemir'in de takip ettiği konserde objektiflere de birbirinden renkli görüntüler yansıdı.

'Sardunya', 'Mutlu Olmak Varken', 'Aşk Bitti', 'Düşler Sokağı', 'Ebruli' ve '1980' gibi sevilen eserlerini seslendiren grup, yeni albümleri 'Eski Arkadaş'tan da dinleyenlerine seçkiler sundu. Grubun solistleri Hüsnü Arıkan ve Eylem Atmaca tarafından seslendirilen şarkılara, zaman zaman dinleyiciler de alkış ve danslarıyla eşlik etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren konserin sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Berika İpekbayrak tarafından, 'Bahar Şenliği'ne katkı ve katılımlarından dolayı grup üyelerine çiçek takdim edildi.

MEÜ'DE 'EZGİNİN GÜNLÜĞÜ' RÜZGARI ESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 15:42:00
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 22:17:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?