4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

MEÜ'de görev dağılımı

MEÜ'DEKİ GÖREV DAĞILIMI

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın, bir süre önce görev başlayan rektör yardımcıları ve danışmanlarla bir araya gelerek, görüş alış-verişinde bulundu.

13 Aralık 2010 tarihi itibariyle Rektör Yardımcısı olarak görevlendirilen Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Prof. Dr. Mustafa Aksan, danışmanlar Prof. Dr. Ülkü Çömelekoğlu, Prof. Dr. Bahar Tunçtan ve Prof. Berika İpekbayrak ile makamında bir araya gelen Suha Aydın, genel bir durum değerlendirmesi yaptı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Emekdaş'ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Prof. Dr. Aydın, yeni yardımcı ve danışmanlarına görevlerinde başarı dileğinde bulunarak, yeni isimlerle birlikte MEÜ'yü en iyiye taşımayı hedeflediklerini anlattı.

Öte yandan, Suha Aydın, 10 Kasım 2010 tarih, 2010/33 sayılı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül imzalı atama kararnamesiyle MEÜ Rektörlüğüne yeniden atanmış ve 2010 yılı Aralık ayında yeni görevine başlamıştı. Yeni rektör yardımcıları ve rektör danışmanlarının atanması ile birlikte üniversitenin üst düzey yöneticileri, yeni döneme başlamış oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2010 Pazartesi 15:38:01
Güncelleme :20 Aralık 2010 Pazartesi 15:41:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?