4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

MEÜ'de 'Hadise' rüzgarı esti

MERSİN ÜNİVERSİTESİ'NDE 'HADİSE' RÜZGARI ESTİ

Ünlü şarkıcı Hadise, Mersin Üniversitesi'nin (MEÜ) 14. mezuniyet töreninde verdiği konserde izleyenleri coşturdu.

Bir hayranının nazar boncuklu bir bileklik hediye ettiği Hadise, "Nazara inanıyorum ama ne yazık ki nazar boncuğu bile beni koruyamıyor" dedi.

Çiftlikköy Merkez Kampusu Vadi Spor Tesisleri içinde yer alan stadyumda düzenlenen konserde sahne alan Hadise, Türkçe parçalarının yanı sıra İngilizce parçalar da seslendirdi.

Sahnede 4 kişiden oluşan bir dansçı topluluğunun eşlik ettiği Hadise, beyaz tek parçadan oluşan mini elbisesiyle dikkat çekti.

Sempatik tavırları ve sahne performansıyla üniversitelileri kendine adeta hayran bırakan ünlü şarkıcı, kıvrak danslarıyla da büyük alkış topladı. Parçalarını zaman zaman sahnedeki sandalyeye oturarak seslendiren genç şarkıcının en çok ilgi gören parçaları ise 'Stir Me Up' ve 'Düm Tek Tek' oldu. Söz konusu parçaları yoğun istek üzerine bir kez daha seslendiren Hadise, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getirdi.

Üniversitede okumanın apayrı bir duygu ve bambaşka bir dünya olduğunu anlatan Hadise, müzik dünyasında yer almaya başladığında henüz 14 yaşında olduğunu ancak buna rağmen eğitimini hiçbir zaman aksatmadığını söyledi. Genç bir hayranının üzerinde nazar boncuğu bulunan bir bileklik hediye ettiği Hadise, nazara inandığını belirterek, "Ne yazık ki beni nazar boncuğu bile koruyamıyor. Göze mi geliyorum ne? Her ne kadar nazar boncuğu taksam da bir fayda etmiyor. Ama beni düşündüğünüz için çok teşekkürler. Allah hepimizi nazardan korusun" dedi.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın, konserin son bölümüne doğru sahneye çıkarak, mezuniyet törenine katkı ve katılımlarından dolayı Hadise'ye teşekkür plaketi takdim etti ve kendisini üniversitede ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Plaket takdiminin ardından konserine devam eden Hadise, eski ve yeni albümlerinden parçalar seslendirdi. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Hadise, 2009-2010 akademik yılı ile birlikte MEÜ'den mezun olan yaklaşık 3 bin 400 öğrenciye hayatlarında başarılar dileyerek konserini tamamladı.

MERSİN ÜNİVERSİTESİ'NDE 'HADİSE' RÜZGARI ESTİ
MERSİN ÜNİVERSİTESİ'NDE 'HADİSE' RÜZGARI ESTİ
MERSİN ÜNİVERSİTESİ'NDE 'HADİSE' RÜZGARI ESTİ
MERSİN ÜNİVERSİTESİ'NDE 'HADİSE' RÜZGARI ESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 09:37:02
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 12:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?