30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

MEÜ'de 'mezuniyet' coşkusu

MEÜ'DE 'MEZUNİYET' COŞKUSU

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı ilk mezunlarını verdi. Düzenlenen törendeyse toplam 47 öğrenciye diplomaları takdim edildi.

2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı'nda açılan ve aynı dönem öğrenci almaya başlayan programdan, 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı'nda mezun olan öğrenciler için Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Tayfur Özşen Konferans Salonu'nda bir mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene; MEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aksan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Taner, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Nalan Yetim, İşletme Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. M. İsmail Yağcı, İşletme Ana Bilim Başkan Yardımcısı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nasih Tağ, Doç. Dr. Ayşe Şahin, Yrd. Doç. Dr. Tuncay Turan Turaboğlu ve Yrd. Doç. Dr. Ender Gürgen ile mezunlar ve yakınları katıldı.

Mezun öğrencilere belgeleri rektör yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aksan ve diğer öğretim üyeleri tarafından verilirken, tören öğrencilerin keplerini havaya atmalarıyla sona erdi.

MEÜ'DE 'MEZUNİYET' COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 11:40:01
Güncelleme :18 Ocak 2011 Salı 11:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?