30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

MEÜ'den tanıtım atağı

MEÜ'DEN TANITIM ATAĞI

Mersin Üniversitesi'nin (MEÜ), tanıtım faaliyetleri kapsamında çeşitli illerde düzenlenen fuarlara katıldığı bildirildi.

MEÜ'den yapılan açıklamada, 'öğrenci odaklı üniversite' hedefi kapsamında yürütülen faaliyetler çerçevesinde, MEÜ'nin mart ayı boyunca Mersin, Ankara, İzmir ve Samsun'da düzenlenen tanıtım fuarlarında temsil edildiği belirtildi. MEÜ'ni tanıtmak ve öğrencilerin mesleki tercihlerini belirlemede rehberlik etmek amacıyla iştirak edilen fuarların, on binlerce üniversite adayı tarafından da ziyaret edildiği kaydedildi.

Düzenlenen eğitim-öğretim fuarlarında, MEÜ'ni Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü personeli temsil ederken Samsun'da düzenlenen fuara ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aksan, Ankara'daki fuara Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ülkü Çömelekoğlu, İzmir'deki fuara ise Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Nalan Yetim'in katıldığı belirtildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan MEÜ'ni tanıtıcı materyallerinin dağıtıldığı fuarlarda; öğrencilere üniversite seçimi ve meslekler hakkında danışmanlık hizmetleri sunulurken, adaylara, fakülte ve yüksekokulların puan ve kontenjan bilgilerinin yanı sıra öğrenim süresi, eğitim ve genel ders içerikleri hakkında bilgi veridi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2011 Çarşamba 11:09:05
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 11:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?