5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

MEÜ'lü jimnastikçilerin büyük başarısı

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Jimnastik Topluluğu, 'Üniversitelerarası Jimnastik Şampiyonası'nda 3 ayrı derece elde etti. Toplam 23 üniversite arasından sıyrılmayı başaran MEÜ, stepte Türkiye ikinciliği, estetik jimnastikte Türkiye üçüncülüğü, trambolinde de Türkiye dördüncülüğüne imza attı.

MEÜ Spor Birliği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Manolya Akın, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hayati Sever ile Antrenör Nejat Toprak ile birlikte MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın'ı ziyaret eden jimnastikçiler, katkı ve desteklerinden dolayı Rektör Aydın'a teşekkürlerini dile getirdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Berika İpekbayrak'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Aydın, bugüne kadar üniversite öğrencilerinin çeşitli branşlarda önemli başarılara imza attığını ve bu nedenle de öğrencilerin başarılarına artık alıştığını ancak buna rağmen her başarının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 11-12 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen; 'Üniversitelerarası Türkiye Jimnastik Şampiyonası'na 3 ayrı dalda katılan MEÜ, atletle jimnastik, estetik jimnastik, akrobatik jimnastik ve trambolin branşlarında mücadele etti.

Toplam 23 üniversitenin katıldığı şampiyonada MEÜ stepte ikincilik, estetik jimnastikte üçüncülük ve trambolinde de dördüncülük elde ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 16:05:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?