2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mezitli sahil yolunda dolgu tamamlandı

Mersin merkeze bağlı Mezit Beldesi sahil yolunda dolgu çalışmaları sona erdi. Bölgede Babil Yolu’na kadar uzanacak 1.6 kilometre uzunluğunda sahil parkı ve 35 metre genişliğinde çift yönlü cadde açılacak.

Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Kültür Park’ın devamı niteliğindeki Mezitli sahil yolunda çalışmalar sürüyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mezitli sahil yolunda açılacak 35 metre genişliğindeki caddenin hizmete girmesiyle birlikte Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki trafik yoğunluğunun azalacağını belirtti. Macit Özcan, yapılacak parkla birlikte Mersin’in Hilton Oteli’nden Babil Yolu’na kadar toplam 8.6 kilometre uzunluğunda bir parka sahip olacağını ifade etti. Bölgede altyapı çalışmalarının da sona erdiğini bildiren Başkan Özcan, asfaltlama işleminin önümüzdeki günlerde başlayacağını kaydetti.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Park içerisinde yapımını sürdürdüğü Fenerbahçe Meydanı çalışmalarının da son aşamaya geldiğini söyleyen Özcan, Yat Limanı yanında yer alan meydanın Ramazan Bayramı’ndan sonra tamamlanacağını dile getirdi. Daha önce Beşiktaş 100. Yıl Meydanı’nı tamamladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan, Kültür Park içerisinde ayrıca Galatasaray Meydanı da yapacaklarını sözlerine ekledi.

MERSİN (İHA) -
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 10:15:37
Güncelleme :30 Kasım 2004 Salı 11:48:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?