4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mezitli'de 'asfalt' atağı

MEZİTLİ'DE 'ASFALT' ATAĞI

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nce bölgede yapılan çalışmalara bağlı olarak 2010 yılının Ocak-Ekim Dönemi'nde; yaklaşık 50 kilometrelik sıcak karışım asfalt, yaklaşık 100 kilometre de sathi kaplama yol yapımı gerçekleştirildiği bildirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmaların yaz döneminden bu yana aralıksız olarak sürdürüldüğü vurgulanırken, asfalt ve yol yapım çalışmalarının yanında 18 bin metrekarelik de yama çalışması gerçekleştirildiği bilgisi verildi. Esenbağlar Mahallesi'nde konuyla ilgili olarak bir süre önce başlatılan çalışmaların tamamlandığı ve ekiplerin de Çamlıca Mahallesi'ndeki asfalt ve yama işlemlerine yoğunlaştığı dile getirildi. Tüm bu çalışmaların da ilçede asfaltsız bir tek sokak dahi kalmayıncaya kadar sürdürüleceği ifade edildi.

Asfalt ve yol yapım çalışmaları yakından takip ederek, zaman zaman denetimlerde bulunan Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, "Çalışmalarımız sonucunda, kentimizde tek bir mahalle, tek bir sokak asfaltsız kalmayacak, Esenbağlar Mahallesi'ndeki çalışmamızda sonuçlandı. En uzak mahallerimize asfalt ulaştıracağız. Bugüne kadar yama çalışması dahi yapılmayan mahallelerimize asfalt ulaştırdık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 16:08:03
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 18:56:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?