2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mezitli'de göz kamaştıran takı sergisi

Takı Tasarım Kursu öğrencileri 3 aylık emeklerini Mezitli Belediyesi Sanatevin'de düzenledikleri kokteylle davetlilerin beğenisine sundular.

Sergi açılışını Mezitli Belediye Başkan vekili Ahmet Aslan ve Mersin Halk Eğitim Müdür yardımcısı Şahver Uzadalı yaptı. Başkan vekili Ahmet Aslan açılışta yaptığı konuşmada "Mezitli’de yaşayan ev hanımlarının boş vakitlerini değerlendirmeleri açısından son derece yararlı bir kurs Halk Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere öğretmenimiz islim hanın ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor çalışmaların devamını diliyorum" dedi.

Daha sonra kurs öğretmeni İslim Telli ile birlikte sergiyi gezen Aslan kurs öğrencilerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

3 aydır süren kursla ilgili örüşlerini aldığımız kurs öğretmeni İslim Telli de,"50 öğrenciye iki grup halinde ders verdim bunlardan 30 öğrencimiz sertifika aldı diğer 20 öğrencimiz tamamen hobi amaçlı kursa katılmıştı hepsini kutluyorum ellerine ve emeklerine sağlık" dedi.

Mezitli Belediyesi Sanatevin de iki gün açık kalacak takı sergisi 20 Haziran Pazartesi İçel  Sanatları ve Eğitim Vakfı (İçev) sergi salonunda sergilenmeye devam edecek.

Mehmet Çakır-Kenthaber/ Mersin
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2005 Cuma 13:00:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?