4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mezitli'de öğretmenlere çiçek jesti

MEZİTLİ'DE ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK JESTİ

Mersin'in merkez ilçe Mezitli'de 'Öğretmenler Günü' kapsamında bölgede faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret eden Mezitli Belediyesi personeli, öğrencilere kırmızı karanfil dağıttı.

Sabah erken saatlerden itibaren ilçede eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren ilk ve ortaöğretim kurumlarını ziyaret eden belediye çalışanları, burada öğretmenlerle ayak üstü sohbet edip, sorun ve sıkıntıları da dinledi. Eğitimcilerin 'Öğretmenler Günü'nü kutlayan ekipler, eğitimcilere kırmızı karanfillerin yanı sıra Mezitli'yi ve Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım'ı tanıtan bilgi çarkları da dağıtıldığı belirtildi.

İnsanların yetişmesinde ve hayatı öğrenmesinde öğretmenlerin önemli bir misyon üstlendiğini kaydeden Uğur Yıldırım, Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, 'başöğretmenlik' unvanının verildiği 24 Kasım 1928 yılından bu yana Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin'de de 'Öğretmenler Günü'nün kutlandığını hatırlattı. Yıldırım, “Öğretmenlerimiz bizim için kutsaldır. Bireylerin yetişmesinde, ülkenin kalkınmasında önemli görevler üstlenen öğretmenlerimizi anlatmak için bir gün yetmez. Eğitim ve öğretimi kendilerine ideal edinen tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun” dedi.

MEZİTLİ'DE ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2010 Çarşamba 17:40:05
Güncelleme :24 Kasım 2010 Çarşamba 17:49:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?