4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mezitli'nin 2011 bütçesi ne kadar?

MEZİTLİ'NİN 2011 YILI BÜTÇESİ 43 MİLYON TL

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin 2011 yılı mali bütçesi açıklandı. Mezitli Belediye Meclisi'nde yapılan görüşmelerin ardından belediyenin gelecek yılki bütçesinin 43 milyon TL olması kararlaştırıldı.

Mezitli Belediye Meclisi, 'Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Toplantı Salonu'ndaki oturumaysa Belediye Başkanı Uğur Yıldırım başkanlık yaptı. Bir önceki birleşimde komisyonlara havale edilen konuların ele alındığı toplantıda; Mezitli Belediyesi'nin 2011 Malı Yılı Bütçesi'nin yanı sıra performans programı ve ücret tarifesiyle ilgili konular ele alındı. Birim müdürlüklerinin bütçeleriyle birlikte belediyenin gelir ve giderlerinin de görüşüldüğü oturumda, '2011 Mali Yılı Bütçesi'nin komisyondan geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edildi.

Resim ve ücret tarifesi ile performans programı da yapılan görüşmelerin ardından yine oybirliğiyle kabul edilirken, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na gönderilen, imar planı tadilatlarına yönelik teklifler de meclis tarafından oybirliğiyle onaylandı. Belediyenin 2011 Mali Yılı Bütçesi'nin 43 milyon TL olduğunu açıklayan Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, oluşturulan bütçenin aynı zamanda da ilçenin büyümesi ve kent halkının refahında önemli bir rol üstleneceğini kaydetti. Yıldırım, bütçenin halka en iyi ve en kaliteli hizmetin sunulup, sorun ve sıkıntıların aşılmasında kullanılacağını da sözlerine ekledi.

MEZİTLİ'NİN 2011 YILI BÜTÇESİ 43 MİLYON TL
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 16:03:05
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 18:29:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?