9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mezuniyet töreninde duygusal anlar yaşandı

İçel Anadolu Lisesi'nde, 2006-2007 eğitim-öğretim döneminde mezun olan öğrenciler için kep giyme töreni düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı mezuniyet töreninde öğretmenler, öğrencilerini gözyaşlarıyla uğurladı.

 
İçel Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törene alt birim Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, il milli eğitim müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 
Törende konuşan Okul Müdürü Ali Çiftçi, bu yıl mezun olan 216 öğrenciyle birlikte şu ana kadar toplam 4 bin 106 öğrenciyi mezun ettiklerini söyledi. Mezun olan öğrencilerin Türkiye'nin önde gelen üniversitelerini bitirerek İçel Anadolu Lisesi'nin övüncü olduklarını ifade eden Çiftçi, "Ülkemizin idari, bilimsel kadrolarında değişik platformlarda hizmet üreten mezunlarımızla gurur duyuyoruz. 216 öğrencimizi uğurlarken onların vefakar ve cefakar anne babalarını kutluyorum" dedi.

 
Çiftçi, mezunlara bundan sonraki üniversite yaşamlarında, buradaki başarılarını artılar koyarak sürdürmeleri önerisinde bulundu.
Konuşmaların ardından okul birincisi Faruk Koca, okul ikincisi Onur Yılmaz ve okul üçüncüsü Nil Togay plaket ve altınla ödüllendirilirken, Faruk Koca yaş kütüğüne plaket çaktı.


Tören, temsili diplomaların verilmesi, müzik eşliğinde keplerin havaya fırlatılması ve havai fişek gösterileriyle sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 13:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?