5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

MHP adayı Tuna destek istedi

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin aynı zamanda Türkiye'ye sahip çıkma sorunu olduğunu ifade ederek, 'Evet' mührünün üç hilalin altına vurulmasını istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında; Çavuşlu, Sağlık, Çağdaşkent, Mithat Toroğlu ve Güneykent mahallerinde düzenlenen açık hava toplantılarına katılan Hamit Tuna, burada 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde hayata geçirmiş olduğu proje ve yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Son 5 yıllık zaman diliminde ilçede ilkleri ve enleri hayata geçirdiklerini savunan Tuna, 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin ise oldukça önemli olduğunun altını çizdi. Tuna, seçimlerin aynı zamanda Türkiye'ye sahip çıkma meselesi olduğunu iddia ederek, “Bu memleket için yüreğinizi ortaya koyun, üç hilalin altına 'evet' mührünü basın. Bu memlekete birlikte sahip çıkalım” dedi.

29 Mart'ta herkesin sandık başına giderek oy kullanmasını isteyen Tuna, seçmenin özgür iradesinin sandığa yansıyacağına inandığını belirterek, çağdaş ve modern bir Mersin için de MHP ambleminin altına 'Evet' mührünün basılmasını istedi.

Seçim çalışmalarında Hamit Tuna'ya destek veren MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural ise, Mersinlilerden MHP'li kadrolara destek vermeleri çağrısında bulunarak, MHP'li belediyelerin ortaya koymuş olduğu çalışmaların tüm Türkiye'ye örnek olduğunu ve bundan sonraki süreçte de örnek olmaya devam edeceğini anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 15:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?