8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

MHP milletvekili adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, cumhurbaşkanının yeni Meclis tarafından seçileceğini, o cumhurbaşkanının da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olacağını söyledi.

 
Mersin'de MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "İktidara Yürüyüş Gecesi", Ülkücüler'in gövde gösterisine dönüştü. 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerde MHP'nin 12 milletvekili adayının da tanıtıldığı gecede, yerel sanatçıların yanı sıra Ahmet Şafak da konser verdi.
Koray Aydın Stadı'nda düzenlenen ve binlerce Ülkücü'nün katıldığı geceye milletvekili adayları ile birlikte gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, İl Başkanı Mahmut Tat ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile birlikte partilileri selamladı.

Sık sık "Devletin başına Devlet gelecek" sloganlarının atıldığı gecede konuşan Tat, Türk milletinin, MHP'nin tek başına iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin üniter yapısının devamı için, bölücü örgütün canına ot tıkamak için, Türk milletinin dünya standartlarının üstünde yaşayabilmesi için MHP iktidarına ihtiyaç olduğunu savunan Tat, "Bütün bunları gerçekleştirebilmek için Allah'ın izni, sizlerin de desteği ile 22 Temmuz akşamı o mutlu anı hep birlikte yaşayacağız" dedi. Tat, 22 Temmuz seçimlerinde MHP'nin Mersin'de 12 milletvekilinin tamamını alacağını da iddia etti.


Milletvekili adaylarının sahneye alınarak tek tek partililere tanıtılmasının ardından söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır ise cumhurbaşkanının yeni Meclis tarafından seçileceğini ifade ederek, o cumhurbaşkanının da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olacağını ileri sürdü.

Birlik ve beraberliğin, üniter devletin, bayrağın ve ülkenin tehdit altında olduğu bir dönemde MHP'yi tek başına iktidara getirme fırsatının ortaya çıktığını söyleyen Şandır, "İşte fırsat; MHP'yi iktidara getirin bu bayrak daha da yükselsin, bu devlet daha da güçlensin, bu millet daha onurlu, mutlu, ekmeği elinde, karnı tok, başı dik olsun. Biz inanıyoruz ki, MHP bu milletin tüm sorunlarını çözmeye yeter. Biz inanıyoruz ki, MHP iktidarı ülkemizde her gün kan akıtan bu bölücü terörün kökünü kazıyacak,
bitirecek. İşte fırsat, işte meydan. Türk milletini, Türkiye'yi artık Türk milleti yönetmelidir. Türkiye'yi artık Türkiye yönetmelidir. Türkiye'yi artık Türk milliyetçileri yönetmelidir. Bunun için sizlerden gayret istiyorum. Söz veriyorum; biz sizin vekiliniz olacağız. MHP iktidar olduğu takdirde herkes milletvekili olacak. Alacağımız sonucu sizlerle paylaşacağız" diye konuştu.
Gece, ünlü sanatçı Ahmet Şafak'ın konseriyle son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 13:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?