2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

MHP yerel seçimde iddialı

MHP Mersin Milletvekili Akif Akkuş, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ile birlikte ülkelerin sınırlarının değiştirilmeye çalışıldığını, Türkiye'nin de bu durumdan nasibini aldığını söyledi.

MHP Mersin İl ve Merkez İlçe Teşkilatları, 'Ramazan Bayramı' nedeniyle bir araya geldi.

MHP İl Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; MHP Mersin Milletvekili Akif Akkuş, MHP MKYK Üyesi Ahmet Barış Sanal, İl Başkanı Mahmut Tat, merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçe ve belde başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Burada bir konuşma yapan MHP Mersin Milletvekili Akif Akkuş, hayata geçirilmek istenen BOP ile birlikte Ortadoğu'da ülkelerin sınırlarının yeniden çizildiğini, bu kapsamda da Türkiye'nin toprak bütünlüğüne göz dikildiğini ileri sürdü.

Akkuş, Türkiye'ye yönelik saldırılara ve hain oyunlara izin vermeyeceklerini, tüm bunların karşısında durduklarını ve durmaya da devam edeceklerini söyledi.

2009 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda da bulunan Akkuş, Mersin'de başta büyükşehir belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri alacak güçte olduklarını, tüm kadroların da kendini yerel seçimlere hazırlaması gerektiğini vurguladı.

MHP MKYK Üyesi Ahmet Barış Sanal da, Mersin'de yapılacak olan yerel seçimlerle birlikte MHP bayrağını en üst noktaya taşıyarak, Türk Milliyetçileri'ni başa getireceklerini, bu noktada da çok sıkı bir çalışma programı içine girdiklerini dile getirdi. Hedefine; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı alan, MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat ise, Özcan'ın 9 yıldan bu yana başkanlık koltuğunda oturduğunu, ancak buna rağmen hizmet üretmede zayıf kaldığını savundu.

Tat, "Mersin'de yaşayan herkes bizim kardeşimiz. İhanet içinde olmayan, terör örgütü saflarında yer almayan herkes bizim hemşehrimizdir her şeyden de önemlisi Mersinli'dir. Bu kentte yaşayan insanlarla birlikte siyaset yapacağız. Onlar bizim İl Genel Meclisi Üyemiz, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz olacak. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin de dile getirmiş olduğu gibi; Büyük Çatı Projesi'nin mimarı Mersin olacak" dedi.

Tat, yapılacak olan yerel seçimlerde oldukça iddialı olduklarını, bu noktada da tüm partililere önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü de sözlerine ekleyerek, başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe ve belde belediyeleri alarak, yerelde MHP bayrağını iktidara taşıyacaklarını, buna da sonuna kadar inandıklarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 18:04:28
Güncelleme :30 Eylül 2008 Salı 18:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?