5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

MHP'li başkanlar yemekte buluştu

Mersin ve ilçelerinde 29 Mart seçimlerinde belediye başkanlığını kazanan Milliyetçi Hareket Parti'li (MHP) 28 belediye başkanı Tarsus’ta dayanışma yemeğinde buluştu.


Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ev sahipliği yaptığı dayanışma yemeğine Anamur, Ören, Bozyazı, Tekmen, Çamlıyayla, Sebil, Erdemli, Ayaş, Çeşmeli, Kargıpınarı, Kumkuyu, Limonlu, Gülnar, Büyükeceli, Fındıkpınarı, Silifke, Atakent, Atayurt, Taşucu, Uzuncaburç, Yeşilovacık, Bahşiş, Gülek, Yeşiltepe, Toroslar, Ayvagediği ve Güzelyayla belediye başkanları katıldı.
Amaçlarının bölgede seçilen belediye başkanlarını tanıştırmak olduğunu belirten Başkan Kocamaz, "Mersin ilçe ve beldeler olmak üzere MHP’den belediye başkanlığını kazanan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Dayanışma ve tanışma yemeği düzenledik. Arkadaşlarla diyalogu artırmak ve bölgemize yapacağımız hizmetler konusunda fikir alış verişinde bulunduk. İyi bir toplantı oldu. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İnşallah memleketimize ve ülkemize hayırlı olur” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 11:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?