9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

MHP'li kadınlar biraraya geldi

MHP Erdemli Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gece düzenledi. 

Gecede konuşan MHP Erdemli Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şen, "Milliyetçi, ülkücü Türk kadını olarak, dünya ve ülke meseleleri hakkındaki düşüncelerimizi sizlerle paylaşmak, partimizin tek başına iktidar hedefine ulaşmasında üzerimize düşen sorumluluklarımızı gözden geçirmek hem de Türk kadınının toplum, aile ve siyasi hayatımızdaki vazgeçilmez yerini, görev ve mesuliyetimizi hatırlatmak için buradayız" dedi. 

"MHP olarak kadın konusunu, öncelikle bir eş, bir bacı, bir ana konusu olarak görüyoruz" diyen Şen, sevginin, şefkatin, merhametin ve terbiyenin ilk veriliş yerinin ana kucağı olduğunun altını çizdi. 

Kadın erkek eşitsizliğinin en somut yaşandığı yerin siyasi hayat olduğunu ifade eden Şen, "Ne yazık ki toplumun yarıdan fazlasını temsil eden kadınlarımız, ne siyasi partilerin bünyesinde ne de parlamentolarında yeterince temsil edilememektedir. Siyasette yeterince kadın temsilci yok" diye konuştu. 

Geceye; belde ve köylerin kadın temsilcileri ile Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barış Sanal, Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Kargıpınar Belediye Başkanı Kerim Şahin ve Tece Belediye Başkanı Mehmet Kara katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2007 Cuma 13:36:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup parmaksızoğlu IP: 193.255.128.xxx Tarih : 14.03.2007 09:36:30
mersin ikinci diyarbakır burada ülkücülük yapmak çok zor ama biz kadınımızla erkeğimizle zoru başarma peşindeyiz