4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

MHP'li kadınlar kermeste buluştu

MHP'Lİ KADINLAR KERMESTE BULUŞTU

MHP Mersin İl Kadın Kolları tarafından organize edilen kermeste birlik ve beraberlik mesajları verildi. Partilileri bir araya getiren etkinlikte aynı zamanda da genel seçim çalışmaları da değerlendirildi.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan Kültür Park içindeki Barış Meydanı'nda organize edilen kermese; MHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, İl Kadın Kolları Başkanı Gönen Mirici, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan Mehmet Şandır, parti olarak 2011 yılında yapılması planlanan genel seçimlerle ilgili olarak çalışmalara başladıklarını hatırlatarak, söz konusu etkinliğin de bu çalışmaların bir parçası olarak gerçekleştirildiğini anlattı. Şandır, "İnsanlarla birlikte olarak birlik, beraberlik ve kaynaşmayı amaçlayan kermeslerimizi tüm ilçelerimizde yapmayı planlıyoruz" dedi.

Kentteki tüm insanları kucakladıkları gibi onları Mersin'e sahip çıkmaya davet ettiklerini anlatan MHP İl Başkanı Mahmut Tat da, "Mersin, gerçekten Türkiye'nin en zengin ve güçlü şehirlerinden biri. Yerel ve genel yöneticilerden isteğimiz şudur ki, Mersin'in bu gücünü en iyi şekilde kullanarak, halkımıza hizmet etmeliyiz" diye konuştu. Kadınlar arasındaki paylaşımı ve ortak çalışma bilincini daha da geliştirebilme adına organize edilen kermesin önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayan İl Kadın Kolları Başkanı Gönen Mirici, herkesi ortak paydasının da Mersin olması gerektiğini söyledi.

Kadınların el emeği göz nuru çalışmalarından oluşan eserlerin yanı sıra çeşitli yiyeceklerin de satışa sunulduğu kermese katılarak, burada kurulan standları gezen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, etkinliğe katkı sunarak destek verenlere de teşekkür ederek, Türk milletinin gelenek ve göreneklerinin bu tür etkinliklerle yaşatılıp, birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesinin de oldukça anlamlı olduğunu dile getirdi.

MHP'Lİ KADINLAR KERMESTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 12:46:00
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 13:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?