5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

MHP'li Vural köyleri geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Kadir Ural, MHP Silifke ilçe teşkilatı ve il genel meclis üyeleri ile köyleri ve beldeleri ziyaret ettiler.

MHP Silifke İlçe Başkanı Özer Özel'in hazırladığı program doğrultusunda Hırmanlı, Işıklı, Bolacalıkoyuncu, Gülümpaşalı, Kurtuluş, Sökün, Bahçe, Ulugöz ve Burunucu köyleri ile Taşucu ve Yeşilovacık beldeleri ziyaret edildi.

Hırmanlı köyünden başlayan geziye MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, MHP İlçe Başkanı Özer Özel ve yönetim Kurulu üyeleri Seyfi Uysal, Mustafa Uysal, Mehmet Bozkaya, Mustafa Erkal ve Mustafa Bulut, Yeşil Ovacık Belediye Başkanı İhsan Köpük, Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, MHP İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Göktaş, Yahya Yılmaz ve Durmuş Ali Gölgeli katıldı.

MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, Gezileri sadece seçim zamanı değil her zaman yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirterek, "Amacımız MHP İlçe Teşkilatı, il genel meclis üyeleri ve belediye başkanlarımız ile birlikte köylülerimizi ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit edip çare bulmaya çalışmaktır. Bu gezilerimizi MHP İlçe Teşkilatı bünyesinde önümüzdeki günlerde ve aylarda tekrar yineleyeceğiz. Vatandaşlarımıza daha yakın olup, sorunların çözülmesi için hep beraber hareket edeceğiz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 15:24:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?