9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

MHP'liler iftarda buluştu

MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, genel seçimlerde Mersin'de aldıkları oy oranını yerel seçimlerde katlayarak artıracaklarını söyledi.

Ural, Erdemli İlçe Teşkilatı'nın Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Topraksu Tesisleri'nde düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, MHP'nin Meclis'e girmesini, "Kendilerini sevmeyen çevrelere verilmiş iyi bir ders" olarak nitelendirdi. Tunç, "MHP'yi Meclis'e taşıyarak bizlere önemli bir görev verdiniz. Bizler üstümüze düşen görevi sizlerin adına hep birlikte çalışarak en iyi şekilde yerine getireceğiz" dedi.

MHP'nin 22 Temmuz genel seçimlerinde Mersin'de birinci parti olduğunu hatırlatan Ural, "Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP sizlerin desteği ile daha da yükselecek. Genel seçimlerde gösterdiğiniz gayretlerin ve desteklerin yerel seçimlerde daha da artmasını istiyoruz. Böylece adım adım iktidara yürüyeceğiz. Yerel seçimlerde Mersin ve ilçelerinde daha büyük başarılar bekliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi Tarsus'ta, Erdemli'de, Silifke'de, Mut'ta, Gülnar'da ve bütün Toroslar'da MHP'nin tek parti olmasını istiyoruz. Genel seçimlerde aldığımız oy oranını yerel seçimlerde katlayarak artıracağız" diye konuştu.

İftar programına, MHP il ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda partili katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 15:27:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?