3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

MHP'nin Silifke adayı Öngel

Mersin'in Silifke ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi, mevcut Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'i yeniden aday gösterdi.

Silifke'de üç dönem belediye başkanlığı yapan Bayram Ali Öngel'in yeniden aday olduğu pazar günü Ankara'da düzenlenen programda açıklandı. Silifke'den 150 kişilik bir ekiple Ankara'ya giden Bayram Ali Öngel, partisinin kendisine duyduğu güvenden dolayı teşekkür etti. MHP Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, Kadın Kolları Başkanı Nesrin Esin, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile basın mensuplarıyla bir araya gelen Öngel, adaylığı hakkında bilgi verdi.

Tekrar aday olmanın gururunu yaşadığını belirten Başkan Öngel ise "Beni tekrar bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye, Silifke İlçe Teşkilatı yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Silifke'de yerel seçimleri kazanacak en güçlü partinin MHP olduğunu aktaran Öngel, "Üç dönemdir hayata geçirdiğimiz büyük projelerimize devam edeceğiz. İlçe belediyemizin sınırlarının gelişmesi dolayısı ile köylerimiz içinde yeni projeler uygulayacağız. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimizle el ele vererek Silifke'yi birlikte yöneteceğiz." diye konuştu.

 

CHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2013 Salı 15:53:07
Güncelleme :2 Ekim 2013 Çarşamba 14:03:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?