8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Miletvekilinin çarptığı şahıs öldü

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er, hastanede yatan kızını ziyarete giderken trafik kazası geçirdi. Ali Er'in kullandığı otomobilin çarptığı bisikletli şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, milletvekili Er kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.


Kaza, saat 21.30 sıralarında Mezitli beldesi Soli Kavşağı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 06 ALA 96 plakalı özel otosu ile Erdemli istikametinden Mersin şehir merkezine seyreden AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er, yolun karşısına geçmek isteyen bisikletli bir şahsa çarptı.

Kazada, kimliği henüz belirlenemeyen bisikletli şahıs hayatını kaybederken, Ali Er'in otosunun ön camı kırıldı ve aracın kaportasında hasar meydana geldi.

Kazanın ardından D-400 karayolunda trafik tek şeritten sağlanırken, Ali Er, Mezitli Polis Karokolu'na götürüldü.

Olayın duyulmasının ardından AK Parti Mersin Milletvekili Ömer İnan ile partililer karakola akın etti. Er'in, bir kaç gün önce yine bir trafik kazasında yaralanan ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatan kızını ziyarete gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Mersin Emniyet Müdür Vekili Süleyman Ekizer'in de karakola gelerek bilgi aldığı kazayla igili soruşturma başlatılırken, rapor için hastaneye götürülen Ali Er'in gazeteciler tarafından görüntülenmesine izin verilmedi. Er, karakolun arka kapısından sivil bir araca bindirilerek hastaneye götürüldü.


Bu arada, hayatını kaybeden şahsın kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2007 Pazar 07:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman sami bir IP: 85.107.109.xxx Tarih : 1.08.2007 02:00:46
milletvekili olsa bile gereken yaptırımın uygulanması şart.bu ülkede milletvekilleri de trafik magandasıysa işimiz oldukça zor.