3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Milli maç için dev ekran

Mersin'in alt birim Toroslar Belediyesi, Euro 2008'de mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın yarı final müsabakasını dev ekranda izlettirecek.

25 Haziran Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak olan Almanya-Türkiye yarı final maçının Toroslar Belediyesi 3 Ocak Spor Kompleksi'nde kurulacak 30 metrekare büyüklüğündeki dev ekranda vatandaşlara izlettireceklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, maç saatinde tüm vatandaşları stada davet etti.

Gösterdiği performansla Euro 2008 tarihinde ilk defa yarı finale yükselen Milli Takımı'a tüm ülke olarak destek olmamız gerektiğini belirten ve Milli Takımın Almanya'yı eleyip yeni bir tarih yazarak finale çıkacağına inandığını vurgulayan Tuna; "Euro 2008 müsabakalarında aldığı sonuçlarla tarihinde ilk defa yarı finale kalarak tüm ülkeyi sevince boğan A Milli Takımımızı kutluyorum. Almanya ile oynayacağımız yarı final maçını Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi'nde 30 metrekarelik dev ekranda vatandaşlarımıza izlettireceğiz. Bu maçın coşkusunu yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı Çarşamba günü 21.45'te stadyuma bekliyoruz. İnşallah oyuncularımız da yeni bir zafer yazarak bize final heyecanını ve coşkusunu yaşatırlar" dedi.

Tuna, ayrıca maçı kazanmamız durumunda vatandaşların sevinç gösterilerini silahla yapmamalarını isteyerek, "Oynanan maçların ardından silahlı sevinç gösterileri ile yaşanan ölümleri ve yaralanmaları biliyoruz. Lütfen sevinmesini bilelim ve coşku dolu gecemizi yasa döndürmeyelim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 18:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?