5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Milli sporcu sponsor arıyor

Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'ye 3.'lük kazandıran milli sporcu Mehmet Dolaş, kendisine gerekli desteğin verilmesi halinde dünya ölçeğinde önemli başarılara imza atabileceğini söyledi.

28-31 Mayıs tarihleri arasında İsveç'in Trelleborg kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası'nda üçüncü olan Mehmet Dolaş, antrenörü ve aynı zamanda da amcası olan Mustafa Dolaş ile birlikte merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ü makamında ziyaret etti.

Burada açıklamada bulunan Mehmet Dolaş, tüm imkansızlıklara rağmen önemli bir başarı elde ettiğine inandığını vurgulayarak, daha önemli başarılara imza atmak istediğini ve bu noktada da sponsora ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.

Antrenör Mustafa Dolaş ise, elde edilen başarının sadece kendilerini değil, Mersin'i ve Türkiye'yi gururlandırdığının altını çizerek, sponsor bulmaları halinde daha büyük başarılara imza atabileceklerini ve Türkiye'yi gerek ulusal gerekse de uluslararası arenada başarıyla temsil edeceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk ise, Mersin'in yetiştirmiş olduğu bir sporcunun Avrupa'da önemli bir derece elde etmesini memnuniyetle karşıladığını söyledi. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Türk, "Sporcumuzun başarılarının devamını diliyorum. Bu başarı bizi onurlandırmıştır. Biz Akdeniz Belediyesi olarak sporda başarıyı ödüllendireceğiz. Gelecekte daha büyük başarılara imza atacağınızdan şüphe duymuyorum. Sizin gibi aynı zamanda sporun bütün dallarında başarı gösteren öğrencilere her türlü desteği sağlayacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Mehmet Dolaş, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'e sporcusu olduğu Zirve Tekvando Spor Kulübü'nde çekilen bir fotoğrafı hediye etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 17:00:39
Güncelleme :20 Haziran 2009 Cumartesi 17:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?