3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Milli sporcudan Başkan'a ziyaret

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'in Milli Takımlara göndermiş olduğu sporcu sayısını arttıracağına inandığını söyledi.

Toroslar Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nda oynayan ve Yıldız Milli Takım Kampı'na davet edilen Büşra Başgüden, beraberindeki antrenör Serdal Tozan ile Namık Kemal İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Musa Eryılmaz ile birlikte Hamit Tuna'yı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye bünyesinde yer alan spor kulübünün 7 ayrı branşta faaliyet gösterdiğinin bilgisini vererek, söz konusu branşlardan birinin de hentbol olduğunu vurguladı.

Hamit Tuna, "Milli takımların hocaları Toroslar Belediye Spor Kulübü bünyesindeki sporcularımızı seçerek, Milli Takıma kadrosuna dahil ediyorlar. Bu gurur verici bir şey. Biz kulüp olarak bir yol oluşturduk. Büşra'nın açmış olduğu bu yolu, diğer sporcularımız da takip edecektir" dedi.

Kulüp olarak belirlemiş oldukları hedefleme noktasında oldukça önemli aşamalar kaydettiklerini de sözlerine ekleyen Tuna, kulübün altyapı çalışmalarını da tamamladığını, bundan sonraki süreçte de yetenekli gençleri kulübe kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Hamit Tuna, sporcuların da gayretleriyle birlikte Mersin'den Milli Takımlara gönderilen sporcu sayısının da arttıracaklarına inandıklarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 22:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?