4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Minibüs devrildi: 18 yaralı

MERSİN'DE TRAFİK KAZASI: 18 YARALI

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün bir otomobille çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 18 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Akdeniz ilçesinde bulunan Tırmıl Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Lütfi Küçükkaya yönetimindeki 33 RY 314 plakalı otomobil, şehir merkezine seyir halinde iken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıkması üzerine, tarım işçilerini taşıyan İbrahim Gümüşten yönetimindeki 33 AVK 73 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada, devrilen minibüste bulunan 17 kişi ile otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralılardan H.İbrahim Aktaş, Nurten Demir, Zeynep Ünal, Rozbir

Çakan, Fatma Özlem, Nurten Bingöl, Adil Çakan, Mahmut Ökan, Mehmet Özkan, Hüseyin Çoban ve Kudret Çakan, Mersin Devlet Hastanesi'ne; Lütfi Küçükkaya, Necmettin Irmak, Oktay Şahin, Harun Özkan ve Maşallah Güler, Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, otomobil sürücüsü İbrahim Gümüşten ile Sakine Özkan da Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, kaza sonrası minibüste bulunanların, kazaya karışan otomobilin camlarını kırdıkları belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MERSİN'DE TRAFİK KAZASI: 18 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2010 Perşembe 19:13:05
Güncelleme :29 Ekim 2010 Cuma 09:16:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?