2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Minibüs TIR'a çarptı:25 yaralı

Mersin-Adana Otoban yolunda devrilen portakal yüklü TIR'a tarım işçilerini taşıyan minibüsün çarpması sonucu 2'si ağır 25 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Oğuzhan Ö. (30) yönetimindeki 34 SYP 43 plakalı portakal yüklü TIR, Adana istikametinden Mersin istikametine seyir halindeyken Serbest Bölge Otoban Gişelerini Mersin yönüne geçtikten sonra, ön sağ tekerinin patlaması üzerine kontrolden çıkarak devrildi.

Bu sırada tarım işçilerini taşıyan Mehmet S.D. (36) yönetimindeki 33 RA 846 plakalı minibüs, devrilen TIR'a arkadan çarptı. TIR ve minibüs sürücüleri ile birlikte 25 kişi yaralandı. Yaralılardan 15'i Mersin Devlet Hastanesi'ne, 10'u
ise Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan TIR sürücüsü ile birlikte 2 kişinin durumunun ağır olduğu, çoğunluğu tarım işçisi olan diğer yaralıların ise büyük bölümünün ayakta tedavi gördüğü ifade edildi.


Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, bir görgü tanığı, TIR'ın ön tekerinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak devrildiğini, arkadan gelen minibüsün de duramayarak devrilen TIR'a çarptığını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 18:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?