3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Minibüs yayalara çarptı:1 ölü, 1 yaralı

Mersin'de, yağmur nedeniyle su birikintilerinin oluştuğu yolda kontrolden çıkan minibüs, kaldırımda otobüs bekleyen yolcuların arasına daldı. Kameralara saniye saniye yansıyan kazada 1 kişi ölürken, 1 öğrenci hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Esirgeme Kavşağı'nda meydana geldi. Murat Çiftçi (35) yönetimindeki 33 M 0082 plakalı çevre yolu minibüsü, sabah saatlerinde yağan aşırı yağmur nedeniyle su birikintilerinin oluştuğu yolda bir anda kontrolden çıkarak kaldırımda otobüs bekleyen yolcuların arasına daldı.

Büyük bir paniğin yaşandığı kazada, kaldırımda bulunan Doğan Avcıoğlu (60) ile 15 yaşındaki öğrenci Yaşar Dağdelen minibüsün altında kaldı. Kaza sonrası minibüsteki yolcular çığlık çığlığa araçtan inerken, bazıları sinir krizleri geçirdi. Minibüsün altında kalan ve hafif yaralanan öğrenci, çevrede bulunanlar tarafından hemen araç altından çıkarılırken, hareketsiz vaziyette kanlar içinde yatan yaşlı adam ise bir süre olay yerinde bekletildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisin yardımı ile aracın altından çıkarılan Doğan Acıoğlu, ambulansla kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada hafif yaralanan Yaşar Dağdelen
ise Mersin Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Araç sürücüsünün gözaltına alındığı olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Öte yandan yağmur, Mersin'de hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmurun ana yollarda su taşkınlarına yol açmasından dolayı trafikte aksamalar yaşandı. Bazı araçlar ise yolda kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 11:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muzaffer IP: 88.229.41.xxx Tarih : 23.11.2008 20:21:36

bende bu resmi ve dideo izledim döşünçelerimi yansıtmak istedim .öncelikle ölen kişinin tüm yakınlarına baş sağlıgı tilerim ama kaza oldugunu unutmayalım ve yagışlıydı havada iyi deyildi şüfür bilerek bu döşmanımdır gideyim öldüreyimezeyim bunu demiyor bence sadece meskoop aracına carpmamak için kaldırıma sörtüm ve dururum demiş bence ama bilmiyorki kaldırıma ve yolcuların özerine cıkacagını ve şimdi şöfür ceza evinde kim onun evine bakacak çoçuklarına bence yanlış birşey ve diyorlar şöfür çarptı ve olay yerinde kaçtı öyle birşey yok video izleyin ve gerçekleri görün şöfür inip polis ve ambullahs arıyor olay yerine gelmeleri için ben (MuZaFfEr)