2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Minik güreşçilere mayo sözü

Mersin'in Erdemli İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe, Mersin'de yapılan 13-14 grekoromen güreş müsabakalarında emanet mayo ve spor ayakkabısı ile çıktıkları minderde takım halinde şampiyon olan Menduh Türkoğlu İlköğretim Okulu'nun minik şampiyonlarına "Mayo ve spor ayakkabı" alma sözü verdi.


Şampiyon minik öğrenciler ile okul müdürü Mehmet Badas, Beden Eğitimi öğretmeni Ümit Soner Önder'i makamında kabul ederek başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Özefe, "Fikri gelişmenin yanında bedeni gelişmede önemli. Her iki yönde de kabiliyetlerinizi geliştirmenizi istiyorum. Güreş'te şampiyon olduk diye kesinlikle derslerinizi aksatmayın. Güreşte gösterdiğiniz başarıyı derslerinize de yansıtın ve çok okuyun. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.


Öğrenciler adına konuşan Ömer Çetin ise üç ay gibi kısa bir zamanda hem Erdemli'ye hem de okullarına takım halinde birincilik getirdiklerini ancak müsabakalara mayo ve spor ayakkabıları olmadığı için Gençlik Spor İl Müdürlüğünden aldıkları emanet mayo ile çıkarak şampiyon olduklarını belirtti. Çetin, "Kaymakamım biz kendimize olimpiyat şampiyonumuz Hazma Yerlikaya'yı örnek aldık. 2 il birinciliği, 4 il ikinciliği 5 de il üçüncülüğü elde ederek takım halinde şampiyon olduk. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğunu almak ancak mayomuz yok. Bize yardımcı olursanız başarıdan başarı koşarız. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim" diye konuştu.


Kaymakam Özefe, şampiyon güreşçilere, "Güreş mayosu ve spor ayakkabılarınız benden" diyerek öğrencileri kutladı.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 17:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?