5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Minikler şampiyonluğuna koşuyor

Mersin 24 Kasım İlköğretim Okulu, 'Türkiye İlköğretim Okullarıarası Hentbol Şampiyonası'nda hedefine adım adım ilerliyor.

Şampiyonanın Mersin ayağında birinci olup, 5-6 Ocak 2009 tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilen grup maçlarına katılmaya hak kazanan minik hentbolcüler, burada da birinciliği rakiplerine kaptırmadı ve 'Türkiye Şampiyonluğu' hedefine bir adım daha yaklaştı.

Ayhan Mayruk yönetiminde hazırlıklarını sürdüren 24 Kasım İlköğretim Okulu öğrencileri, şampiyonluk için kenetlenirken, Okul Müdürü Ragıp Çiftçi, yarının güvencesi olan çocuklara iyi bir gelecek vermenin yanında onları kültürel ve sportif etkinliklere de yönlendirerek, başarılı olmalarına fırsat sunduklarını söyledi. Çiftçi, bu kapsamda da hentbol takımının elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Mayruk da, başarılması zor olan bir yolu yarıladıklarını, asıl işlerinin ise şimdi başladığının altını çizerek, “Buralara gelmemiz kolay olmadı. Ancak öğrencilerim kendilerine güvendiler. Azmedip, sıkı çalıştılar ve emeklerinin karşılığını da yavaş yavaş alıyorlar. Şampiyonada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 17:29:43
Güncelleme :7 Ocak 2009 Çarşamba 17:34:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?