4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Miniklerden Öksüz’e ziyaret

MİNİKLERDEN ÖKSÜZ’E ZİYARET

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yıldönümü kutlamaları, Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Hafta kapsamında bir grup ilköğretim okulu öğrencisi, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz’ü ziyaret ederek polislik mesleğiyle ilgili merak ettiği sorulara yanıt aradı.

Minik öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte makamında ağırlayan Arif Öksüz, polislik mesleğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunurken, kendisine yöneltilen sorulara da yine çocukların anlayacağı bir dille yanıtlamaya çalıştı. Ersoy İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Elif Doğan’a temsili olarak koltuğunu da devreden Öksüz, öğrencilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mersin tarihinde bir kadın emniyet müdürü var mı, bilmiyorum. Ama temsili düzeyde de olsa bir kızımızın emniyet müdürü olması bizim için önemli” dedi.

Bir süreliğine de olsa İl Emniyet Müdürü sıfatıyla görev yapan Elif Doğan ise, ilk iş olarak polis telsiziyle Asayiş, Trafik Denetleme ve Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere talimat vererek, eğitim kurumları önündeki güvenliğin arttırılmasını istedi. Emniyet Müdürü Arif Öksüz ise, eğitim kurumlarını önemsediklerini ve geleceğin güvencesi olan çocukların huzur ve güvenli bir ortamda eğitim alabilmeleri için gereken çalışmaları gerçekleştirdiklerini anlattı. Öksüz, öğrencilerin dile getirmiş oldukları talepleri de dikkate alacaklarını ifade ederek, “Talebiniz doğrultusunda gereken çalışmalar yapılacak. Bundan şüpheniz olmasın ama bizim de sizden bir isteğimiz olacak. O da derslerinizi iyi çalışıp, başarılı olmanızdır” diye konuştu.

MİNİKLERDEN ÖKSÜZ’E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 16:45:00
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 16:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?