3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Miniklerin okuma bayramı

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Limonlu Beldesinde ilköğretim okulu 1. sınıf öğrencilerinin okuma bayramı renkli görüntülere sahne oldu.

375 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Limonlu İlköğretim Okulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen okuma bayramı yoğun ilgi gördü. Öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okulun yıl boyunca yaptığı çalışmalar slayt gösterimi ile anlatıldı.

Etkinlikte konuşan okul müdürü Bekir Yazgan, 2007-2008 eğitim ve öğretim yılının oldukça başarılı geçtiğini belirterek, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı, donanımlı, problem çözebilen, bilgiye istekli nesillerin yetişmesi için çaba harcadıklarını söyledi. Yazgan "Okulumuzun 1. sınıf öğretmenleri Emine Yüksek ve Hasan Güler’in girişimleri sonucunda 54 öğrencimizin katılımıyla bu etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz bu etkinliği hazırlamak için çok çalıştılar. Kendilerini oldukça başarılı gördüm, hepsini tek tek tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından program daha sonra öğrencilerin "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler", "Üsküdar’a Giderken", "Gelin Kaynana" oyunları, skeç ve şiir dinletileriyle devam etti. Örgencilerin gösterileri davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 10:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?