4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

MOBESE'den 15 Şubat gerginliği

MOBESE KAMERASINDAN 15 ŞUBAT GERGİNLİĞİ

Bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıl dönümünde çeşitli terör olaylarının yaşandığı Mersin'de, MOBESE kameralarına da ilginç görüntüler yansıdı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün 14-15 Şubat tarihleri arasında terör olaylarının yaşandığı bölgelerde MOBESE kameralarıyla kaydettiği görüntülerde, bölgede yaşayan vatandaşların bu olayları çok da benimsemediği ortaya çıktı. MOBESE görüntülerine göre, elinde sapanla polise saldıran bir genç, babası tarafından yakalanarak eve sokulmaya çalışılıyor. Ancak direnen genç, uzun uğraşlar sonucu babasının elinden kurtularak yeniden arkadaşlarının arasına dönüp olaylara devam ediyor.

MOBESE'deki bir başka görüntüde ise olaylara karışmayan bir grup çocuk, sokak arasında görev alan çevik kuvvet polisleriyle uzun uzun sohbet ediyor. Keyifli geçen sohbet sırasında çocuklar, polislerle öyle samimi oluyorlar ki bir çevik kuvvet polisinin üzerindeki robokop elbisesinin dayanıklılığını, elleriyle vurarak test ediyorlar.

MOBESE'deki diğer bir görüntüde de bölücü terör örgütü yandaşlarının sokak ortasında yaktığı bir lastik, bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından söndürülüyor.

MOBESE KAMERASINDAN 15 ŞUBAT GERGİNLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 11:38:00
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 13:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?