8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Mohikanların büyük başarısı

Mersin Mohikan İhtisas Spor Kulübü'nün Nevşehir'in Avanos ilçesinde yapılan Büyük Erkek ve Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonası'ndan 3 madalya ile döndüğü bildirildi.


Şampiyonaya 5 sporcu ile katıldıklarını belirten kulüp başkanı Ziya Yıldırım, 63.5 kiloda Ali Alkayış'ın altın madalya, 57 kiloda Adem Güler'in gümüş madalya, 52 kiloda Merve Baldırcı'nın bronz madalya kazanarak kulübü ve Mersin'i en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Yıldırım, kulüp olarak 1.5 yıllık bir geçmişleri olmasına rağmen, geldikleri konumun kendileri açısından son derece gurur verici olduğunu, teknik ekipte bulunan antrenörler Salih Erden, Arif Karakuş, Mehmet Erden ve Kahraman Vangölü'nün büyük fedakarlıkları sonucu iyi bir ekip ruhu yakaladıklarını kaydetti.

Kulüp olarak tek hedeflerinin gençleri ailesine, milletine, bayrağına, vatanına sahip çıkan, değer yargılarını yitirmemiş gençler olarak yetişmesine katkı sağlamak olduğuna işaret eden Yıldırım, "Maddi olarak bizler de diğer kulüpler gibi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden destek alamıyoruz. Sporcuların yol ve konaklama masrafları tarafımızca sağlanmaktadır. Bu da bizleri sarsmaktadır. Sponsor firmalar desteğiyle yarışmalara katılıyoruz. Ülkemizin bayrağını dalgalandıracak ve Mersinimizin ismini her platforma taşıma yolundaki çalışmamız devam edecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 13:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?