30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Molotof atıp yaktılar!

TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI ARAÇ KUNDAKLADI

Mersin'de bölücü terör örgütü yandaşları, 3 ayrı mahallede 4 otomobili molotofkokteyli atarak yaktı. Aynı anda meydana gelen kundaklama olaylarının ardından polis kentte alarma geçti.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde 4 otomobilin yakıldığı kundaklama olayları, birbirine yakın mahallelerde aynı anda eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Bölücü terör örgütü yandaşları gece saat 00.00 sıralarında merkez Toroslar ilçesine bağlı Turgut Türkalp Mahallesi'nde 01 TT 571, Turunçlu Mahallesi'nde 33 ASE 47 ve Alsancak Mahallesi'nde ise 33 AYN 37 ile 01 B 5115 plakalı 4 otomobile yanıcı madde atarak ateşe verdi. Saldırganlar, olayın ardından gecenin karanlığından faydalanarak kayıplara

karıştı. Yanan otomobiller ise önce sahipleri ardından da Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Olayda 1 araç tamamen yanarken, 3 araç ise kısmen hasar gördü.

Saldırıların ardından polis kent merkezinde alarma geçerek, şüpheliler üzerinde aramalar yaptı. Görgü tanıkları, 2 ya da 3 kişi oldukları belirtilen şahısların, mobolet ve bisikletlerle saldırıyı gerçekleştirdiğini söylediler. Olayla ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI ARAÇ KUNDAKLADI
TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI ARAÇ KUNDAKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 09:11:01
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 10:20:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?