4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

MORSKUD'da yeni dönem

MORSKUD'DA YENİ DÖNEM

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgeleri Kullanıcıları Derneği'nde (MORSKUD) başkanlık el değiştirdi.

Yapılan genel kurulla birlikte Yalçın Darıcı, derneğin yeni başkanı oldu. Şerafettin Aşut'tan görevi devralan Darıcı, bölgenin gelişimi için çalışacaklarını açıkladı.

Üstlenmiş oldukları görevin onuru ve sorumluluğunun bilincinde olduklarını kaydeden Darıcı, amaçlarının da Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) gelişmesine katkıda bulunmak olacağını dile getirirken, bölgedeki tüm sanayicilerin birlik ve beraberlik içinde olarak, karşılaşılan sorun ve sıkıntıların çözümünde ortak hareket edilmesi olduğunu anlattı. Darıcı, "Özellikle sanayicilerimizin en önemli sorunlarından biri olan vasıflı eleman ve mesleki eğitim gibi konularda projeler üretip, sertifika programları düzenliyoruz. Tüm bu konularda OSB yönetimi ile uyum içinde çalışmaktayız" dedi.

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile MORSKUD'un kurulma ve gelişme aşamasında önemli katkıları olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut'a da verdiği destekle birlikte derneğin daha da etkin hale geldiğini anlatan Yalçın Darıcı, yeni dönemde tarım ve tarıma dayalı sanayinin yanı sıra turizm ve lojistik sektörlerinde öncülük yapan Mersin'i, sanayide de 'öncü kent' haline getirmenin çabasını vereceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 12:53:01
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 13:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?