5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Motosikletli kapkaççı dehşeti

Mersin'de motosikletli kapkaçının saldırısına uğrayan ve çantasını kaptırmamak için metrelerce sürüklenen kadının omzu kırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Adınlıkevler Mahallesi 2044. Sokak üzerinde meydana geldi. Evine giderken yanına yaklaşan motosikletli bir kişinin saldırısına uğrayan, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nejla Süzen, omzundaki çantasını kaptırmamak için kasklı kapkaççıya direndi.

Bunun üzerine kapkaççı, Süzen'i kolundan tutarak yaklaşık 30 metre yerde sürükledi. Kapkaççı, içinde Süzen'e ait 2 adet cep telefonu, kredi kartları ve kimlik belgelerinin yanı sıra 300 TL para olduğu belirlenen çantayla birlikte kayıplara karıştı.

Yerde bir süre hareketsiz yatan ve kendinden geçen Süzen'in yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Süzen, olay yerine çağrılan ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi atına alınırken, olayın şokunuysa uzun süre üzerinden atamadı. Sol omzunda 4 kırık tespit edilen Süzen, "Her şey bir anda oldu. Bir el omzumdaki çantaya uzandı. Sonra yere düştüm. Ondan sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Kapkaççının yakalanması için çalışma başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 17:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?