5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

MTSO'da komite seçimleri

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) komite seçimlerinde oy verme işlemi başladı. 22 bine yakın üyesi bulunan Oda'da, yaklaşık 11 bin üyenin sandık başına gitmesi bekleniyor.

MTSO bünyesinde gerçekleştirilen seçimlerin, aynı zamanda kentin geleceğine yön vereceğini kaydeden MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, "Burada çıkacak olan sonuç çok önemli. Bu nedenle de kentte yaşayan herkes sonuç her ne olursa olsun bunu sahiplenmelidir. Çünkü Mersin mevcut vizyonunu kaybetmemeli. Ortaya belirli bir vizyon konuldu ve bunun da sürdürülmesi lazım" dedi. İlk etapta 44 grupta yaklaşık 11 bin kişinin sandık başına giderek oy kullanacağını ve buradan çıkacak olan sonuçlara göre de seçilen isimlerin, 20 Şubat Cuma günü yapılacak olan MTSO Meclis Toplantısı'nda Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı'nı seçeceğini ifade eden Aşut, seçilecek isimlerin de 3 yıl boyunca görevini icra edeceğini vurguladı.

Öte yandan, komite seçimleri için oy verme işlemi sabah saat 09.00'da başladı. Oda'ya kendilerine ait ruhsatlı silahla gelen üyelerin binaya girmelerine polis izin vermedi. Söz konusu üyeler, yanlarında taşıdıkları silahları polise teslim ettikten sonra binaya girip oy kullanabildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 17:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?