5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

MTSO'dan tanışma kokteyli

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Faik Burakgazi, Meclis'in aynı zamanda da Mersin iş dünyasının parlamentosu olacağını ve bununla birlikte de önemli bir misyon üstleneceğini söyledi.

'MTSO Yeni Çalışma Dönemi Tanışma Kokteyli', Mersin HiltonSA Oteli'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe; Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Mersin İl Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ve çok sayıda davetli katıldı.

Burada konuşan MTSO Meclis Başkanı Faik Burakgazi, artık yeni bir sürece girildiğine dikkat çekerek, gerek oda organlarının gerekse de yerel yönetimlerin bir kısmının değiştiğini söyledi. Yeni dönemde karşılıklı diyalog ve işbirliğinin geliştirilmesi noktasında çaba sarf edeceklerini kaydeden Faik Burakgazi, MTSO Meclis'nin aynı zamanda da Mersin iş dünyasının parlamentosu olacağını ve bölgede Mersin iş dünyasını temsil edeceğini anlattı.

Burakgazi, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Birikimlerimizi başta yerel yönetimler olmak üzere ilgili bütün kurum ve kuruluşlarla paylaşacağız ve bunu da bir görev sayacağız. Bu noktada çok güzel birlikteliklerin sağlanacağına, çok güzel çalışma ve projelerin ortaya konulacağına inanıyorum. Önümüzdeki süreçte iş dünyası olarak güzel şeylerin altına imza atacağımıza olan inancım tam."

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 13:46:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?