30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

MTSO'dan yardım kampanyası

Mersinli işadamları, Mersin'de bulunan Vanlı depremzedeler için, 'Uzat Elini Mersin' sloganı ile yardım kampanyası başlattı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından başlatılan kampanya, düzenlenen bir toplantı ile duyuruldu. MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, depremin ilk gününden itibaren depremzedelerin yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, "Mersin'de bulunan kardeşlerimizin acil ihtiyaçlarını görmek boynumuzun borcudur. Bugün başlattığımız kampanya Mersin'de misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizin acil ihtiyaçları içindir. Özellikle her türlü gıda ve her türlü giyecek depremzedeler için acil ihtiyaçlar arasındadır. Yorgan, battaniye, çocuk bezi ve benzeri özel ihtiyaçlar da acil durum göstermektedir. Ayrıca nakdi yardımlar da verilen hesap numarasında toplanacak ve Mersin Valiliği aracığıyla bu kardeşlerimiz için harcanacaktır" dedi.

Okula giden depremzede çocukların da acil ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade eden Aşut, "Bu çocuklarımızın yüzlerinin gülmeye ihtiyacı var. Allah milletimize böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bunun için 'Uzat Elini Mersin' diyoruz. Mersin iş dünyasının bu konularda gösterdiği duyarlılığı bir kez daha göstereceğine eminiz. Bu çağrımız sadece iş dünyasına değil, tüm Mersin halkınadır. Biz Mersin iş dünyası olarak buradayız, Mersinliler burada. Tüm depremzede kardeşlerimize sesleniyoruz, 'Rahat olun. Sizinleyiz, Mersin sizinledir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından da MTSO üyeleri kurulan bağış masasına yardım yaparak kampanyaya destek verdi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2011 Çarşamba 18:49:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?