2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Müdürlere turistik gezi

Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsünde düzenlenen hizmet içi eğitim seminerine katılan 43 ilin Bitki Koruma Şube Müdürleri Erdemli Ziraat Odası organizasyonu ile Mersin’in tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

Gezi kapsamında Silifke’ye bağlı Narlıkuyu beldesinde bulunan 16 metre derinlikteki, 3 galeriden oluşan 200 metre uzunluğundaki Astım Mağarasını, Cennet ve Cehennem Obruklarını ile Erdemli’ye bağlı Kızkalesi’nde bulunan tarihi Kızkalesi gezildi.

Gezi ile ilgili bilgi veren Erdemli Ziraat Odası Başkanı Adnan Dölek, ilin turizm zenginliğinin tanıtılmasının faydalı olacağı inancıyla geziyi düzenlediklerini belirterek, "İlimizin ve ilçelerimizin turizm güzelliklerini tanıtmak hepimizin görevidir. Bu güzellikleri önce kendimiz iyi tanıyacağız, sonra da tanıtma gayreti içinde olacağız" dedi.

Geziye; Erdemli Ziraat Odası Başkanı Adnan Dölek, Mersin İl Tarım Müdürlüğü Bitki Koruma Şube Müdürü Ayşe Sakarya ve Tarım Bakanlığı Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü İlaç ve Alet Kontrolü Şube Müdürü Hasan Yılmaz Dursun ile 43 ilin Bitki Koruma Şube Müdürleri ve gazeteciler katıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 13:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?