5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Muhasebe Forumu Mersin'de yapılacak

Türkiye 4. Muhasebe Forumu, Mersin'de gerçekleştirilecek. 10-11 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan forum kapsamında ayrıca; Türkiye'de ilk defa; 'Haksız Rekabet Kongresi' düzenleneceği bildirildi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Basın Merkezi'nde açıklamalarda bulunan, Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Dursun Göktaş, organizasyonla birlikte Türkiye'nin dört bir yanında muhasebeci ve mali müşavirin Mersin'e geleceğini, bu noktada da kentin 'turizm' ve 'kongre merkezi' olması yolunda da sürdürülen çalışmalara da önemli bir katkı sunacağını savundu.

Göktaş, "Misafirlerimizi en iyi şekilde karşılamak, ağırlamak ve uğurlamak; Mersinimizin tanıtımı açısından da çok önemli. 'Türkiye Muhasebe Forumu'nun 4.'sünün kentimizde yapılacak olması nedeniyle tevazu göstermeyeceğim. Bu başarı; Mersinli muhasebeci ve mali müşavirlerin başarısıdır" dedi.

Forumun 2 gün süreceğini kaydeden Göktaş, 'Muhasebe Mesleğinde Uzmanlaşma', '1. Haksız Rekabet Kongresi' ve '1. Muhasebe Etik Kongresi'nin de forum kapsamında düzenleneceği bilgisini verdi.

Öte yandan, 'Türkiye 4. Muhasebe Forumu' ile birlikte; Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Kilci, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, TÜRMOB Genel Başkanı Masum Türker gibi isimlerin de Mersin'e geleceği bildirildi. Formun Mersin ile birlikte serbest muhasebeci ve mali müşavirlik mesleğine de önemli katkılar sunacağına dikkat çekiliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 14:49:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?