8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Mühendislerden başkana ziyaret

Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Serdar Erkan ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı Özcan'a teşekkür etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özcan, Makine Mühendisleri Odası'nın Mersin'de çok güzel işler yaptığını belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak da kendilerinin bu etkinliklere az da olsa katkı sundukları için mutlu olduğunu söyledi.

 
Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi'nin gerçekleştirdiği güneş enerjisi sistemleri ile ilgili sergi ve sempozyumun Mersin'in gelişimine büyük katkı sunduğunu kaydeden Özcan, 3.'sü gerçekleşen güneş enerjisi sistemleri ile ilgili sergi ve sempozyumda emeği geçenleri kutladığını ve bu tür etkinliklere her zaman destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.


Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Serdar Erkan ise, Güneş Enerjisi Sistemleri Sempozyumu'nu halka mal ettiklerini belirterek, bu sempozyuma başta Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ile çok sayıda yöneticinin sahip çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Başkan Özcan'ın Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen sempozyuma gelmesi ve düşüncelerini ifade etmesinin kendilerini ayrıca onurlandırdığını kaydeden Serdar Erkan, ziyaretlerinin asıl amacının da Özcan'ın vermiş olduğu destekten dolayı kendisine teşekkür etmek olduğunu belirtti.

 
Konuşmaların ardından Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Serdar Erkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'a vermiş olduğu desteklerden dolayı çiçek takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2007 Salı 14:23:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?