5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Muhtarlıklara laptop kampanyası

AK Parti Mersin Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından, Mersin'de bilgisayarı olmayan muhtarlara verilmek üzere laptop bilgisayar kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında, Çilek Mahallesi Muhtarlığı'na 1 adet laptop bilgisayar hediye edildi. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Lütfi Parıltı, kampanyanın amacının, Mersin'de bilgisayarı bulunmayan muhtarlıkları tespit ederek, vatandaşın işlerinin kolaylaştırılması açısından, o muhtarlıkların bilgisayara kavuşturulması olduğunu söyledi. Bu çerçevede ilk olarak Çilek Mahallesi Muhtarlığı'nın bilgisayarı olmadığının tespit edildiğini ifade eden Parıltı, Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Vedat Özpaksoy'un katkılarıyla alınan laptop bilgisayarın, Mahalle Muhtarı Halil Aluç'a teslim edildiğini belirtti.

Akdeniz İlçe Başkanı İsmail Taşpınar'ın katkılarıyla yürütülen kampanyanın devam ettiğini dile getiren Parıltı, hedeflerinin Mersin'deki tüm muhtarlıkları çağın gerektirdiği teknolojik imkanlara kavuşturmak olduğunu vurguladı.
Çilek Mahallesi Muhtarı Halil Aluç ise, parti yetkililerine ve bilgisayarın alınmasına katkı sağlayan Özpaksoy'a teşekkür ederek, bundan sonra vatandaşların muhtarlıktaki işlemlerinin çok daha hızlı ve sağlıklı yürütüleceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 12:13:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?